Správní rada

Sdružení D: Ing. Hana Baumgartnerová, předsedkyně správní rady

Ing. Hana Baumgartnerová

členka správní rady

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Bratislavě, poslední desetiletí působí v manažerských a ředitelských  pozicích především v distribučních společnostech. Její radostí a starostí jsou především dvě „dospělé“ studující děti (18 a 19 let). Ve volném čase je pro ni relaxem posezení při dobré kávě s dobrými lidmi. Největší „vášní“ jsou dovolené a cestování, kdy ráda poznává nová místa – preferuje moře, krásnou přírodu a klid.
A proč Sdružení D? Jednak aby podpořila svou sestru, ale také kvůli přispění dobrým myšlenkám a kreativním programům, které vedou k pochopení a porozumění v tomto uspěchaném a ne vždy tolerantním světě.

Sdružení D: člen správní rady Ing. Tomáš Němeček

Ing. Tomáš Němeček

člen správní rady

Celý svůj profesní život pracuje v oboru dopravy, kterou vystudoval v Žilině. Posledních 20 let pracuje pro německý koncern Deutsche Bahn AG, kde řeší problémy železniční nákladní přepravy mezi Českou republikou a Německem. Zde může uplatnit jak svou odbornost, tak i znalost cizích jazyků.
Věnuje se své rodině a vnoučatům. Rád sportuje, miluje hory, kolo a lyže. Nepohrdne ani dobrou knihou.
Vzhledem ke svému věku by se rád zapojil i do jiných projektů, které by jej naplňovaly i po odchodu z aktivního pracovního života. Sdružení D považuje za ideální možnost další seberealizace.

Mgr. Radek Palaščák

člen správní rady

Pomáhá neziskovým organizacím i soukromým firmám s jejich komunikací a public relations. A na to vše si najde čas přes otcovství svých pěti dětí.

Ivana Malá

kontrolórka

Hledáme nové dobrovolníky pro program Na cestě na školní rok 2018/2019!