Správní rada

Sdružení D: Ing. Hana Baumgartnerová, předsedkyně správní rady

Ing. Hana Baumgartnerová

členka správní rady

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Bratislavě, poslední desetiletí působí v manažerských a ředitelských  pozicích především v distribučních společnostech. Její radostí a starostí jsou především dvě „dospělé“ studující děti (18 a 19 let). Ve volném čase je pro ni relaxem posezení při dobré kávě s dobrými lidmi. Největší „vášní“ jsou dovolené a cestování, kdy ráda poznává nová místa – preferuje moře, krásnou přírodu a klid.
A proč Sdružení D? Jednak aby podpořila svou sestru, ale také kvůli přispění dobrým myšlenkám a kreativním programům, které vedou k pochopení a porozumění v tomto uspěchaném a ne vždy tolerantním světě.

Sdružení D: člen správní rady Ing. Tomáš Němeček

Ing. Tomáš Němeček

člen správní rady

Celý svůj profesní život pracuje v oboru dopravy, kterou vystudoval v Žilině. Posledních 20 let pracuje pro německý koncern Deutsche Bahn AG, kde řeší problémy železniční nákladní přepravy mezi Českou republikou a Německem. Zde může uplatnit jak svou odbornost, tak i znalost cizích jazyků.
Věnuje se své rodině a vnoučatům. Rád sportuje, miluje hory, kolo a lyže. Nepohrdne ani dobrou knihou.
Vzhledem ke svému věku by se rád zapojil i do jiných projektů, které by jej naplňovaly i po odchodu z aktivního pracovního života. Sdružení D považuje za ideální možnost další seberealizace.

Sdružení D: člen správní rady Ing. Martin Snopko

Ing. Martin Snopko

člen správní rady

Vystudoval Podnikohospodářskou fakultu v Košicích Ekonomické univerzity v Bratislavě. V současnosti se živí „překladem“ jazyka finančního do jazyka programátorského ve společnosti Oriflame Software. Je zkrátka tak trochu na rozhraní dvou světů a oběma jim zprostředkovává povědomí o možnostech toho druhého při řešení společných problémů.
Hodně se věnuje hudbě a knihám, ale také hraje basketbal nebo squash. S chutí vede nebo poslouchá filozoficko-psychologické rozhovory a rád tráví čas v přírodě beze slov.
Ke Sdružení D se dostal tak trochu náhodou – přes svou nynější manželku. Podporuje ho ale hlavně kvůli tomu, že se snaží přispět ke vzdělání pro život.

Ivana Malá

kontrolórka