Benefice pro Dramacentrum

Beata Hlavenková a Oskar Török (6. benefice pro Dramacentrum)

10. 11. 2019 v Jazz Tibet Clubu v Olomouci

Pianistka, skladatelka, producentka a zpěvačka Beata Hlavenková vydává své páté autorské album Sně. Jedná se o její první pěvecké album a pracuje na něm nejen s vlastními texty, ale i s texty Martina Vedeje, Doroty Barové nebo s básněmi Bohuslava Reynka a Petra Borkovce. Ke spolupráci si přizvala jedinečného trumpetistu, bubeníka a zpěváka Oskara Töröka, se kterým představí Sně i na koncertě v jedinečném Jazz Tibet Clubu.

Zakoupením vstupenky přispějete na programy sociálního a osobnostního rozvoje ve školách a dětských domovech, které již skoro 20 let realizuje olomoucké Sdružení D.

Předprodej vstupenek: Infocentrum v podloubí radnice na Horním náměstí v Olomouci, dále Jazz Tibet Club nebo v kanceláři Sdružení D (17. listopadu 1126/43 - levý vchod vedle Sclubu, 1. patro, Marcela Nesvadbová). Na tuto akci nelze zakoupit SMS ticket.

Pořadatelem události je Sdružení D, z. ú. za podpory Jazz Tibet Clubu a Nadace život umělce.

-----------------

Vždy ke konci roku zveme všechny své přátele, příznivce a podporovatele na společenskou akci, jejíž výtěžek putuje do Fondu prožitkových programů

Benefiční vstupenky se prodávají ve dvou cenových kategoriích - pro běžné návštěvníky a pro návštěvníky hlavně (ale nejen) z řad firemního sektoru, kteří koupí speciální vstupenky pro dvě osoby získají možnost propagace firmy na benefičním večeru.

V tento sváteční večer lze do Fondu prožitkových programů přispět také koupí drobných propagačních předmětů nebo účastí na speciálních fundraisingových akcích (např. tichá aukce apod.).

Za jednu z našich prvních benefičních akcí lze považovat také slavnostní otevření Dramacentra, na kterém jsme přivítali naše mediální patrony herce a architekta Davida Vávru a režiséra Radovana Lipuse a kde proběhla také tichá aukce fotografií z činnosti Sdružení D.

Fotogalerie:

Sdružení D: benefice 2019 Hlavenková Török
Sdružení D: 3. Benefice pro Dramacentrum 2015: Divadlo Sklep a aukce dárkových krabic s inspirativním obsahem
Sdružení D: Druhá Benefice pro Dramacentrum 25. 11. 2014 (Divadlo Športniki: Back to Bullerbyn & tichá aukce výtvarných děl olomouckých studentů)

Hledáme nové dobrovolníky pro program Na cestě na školní rok 2019/2020!