Benefice pro Dramacentrum

Vždy ke konci roku zveme všechny své přátele, příznivce a podporovatele na významnou společenskou akci, jejíž výtežek putuje do Fondu prožitkových programů. Při této příležitosti zprostředkujeme olomouckému publiku divadelní inscenaci některého z profesionálních nebo poloprofesionálních českých divadel.

Benefiční vstupenky se prodávají ve dvou cenových kategoriích - pro běžné návštěvníky a pro návštěvníky hlavně (ale nejen) z řad firemního sektoru, kteří koupí speciální vstupenky pro dvě osoby získají možnost propagace firmy na benefičním večeru.

V tento sváteční večer lze do Fondu prožitkových programů přispět také koupí drobných propagačních předmětů nebo účastí na speciálních fundraisingových akcích (např. tichá aukce apod.).

Za jednu z našich prvních benefičních akcí lze považovat také slavnostní otevření Dramacentra, na kterém jsme přivítali naše mediální patrony herce a architekta Davida Vávru a režiséra Radovana Lipuse a kde proběhla také tichá aukce fotografií z činnosti Sdružení D.

4. Benefice pro Dramacentrum

19. 11. 2017 v 19:00 hodin ve Vlastivědném muzeu Olomouc

Přijďte se nechat pobavit skvělým swingově – kabaretním tělískem „Jelení loje“ a zároveň podpořit Dramacentrum. Večer bude jako obvykle ve Vlastivědném muzeu v Olomouci 19.11.2017 od 19 hod (neděle).

Jelení loje jsou skutečně úžasné a kdo je ještě neviděl má díru v kulturním rozhledu! … přesvědčte se zde … https://www.youtube.com/watch?v=cIoqB7mkVO4

Vstupné 250,- / jednotlivec  …  kdo se chce pobavit a pomoci zároveň, může si koupit vstupenku pro 2 osoby za 800,-

A to není vše! Máme pro Vás připravenou tichou aukci netradičních i tradičních svícnů, které by se parádně hodily na vaše před - a vánoční stoly … nebo jako dárek známým? Aukce proběhne za nenásilného pobízení ke konzumaci vína, syrových drobnůstek a skvělých zdravých jednohubek. Svícny se budou objevovat už předem nafocené na našem faceboku https://www.facebook.com/SdruzeniD/  … tak to sledujte a vybírejte předem

Výtěžek z aukce i z benefičního vstupného bude použit na financování programů v Dramacentru pro děti ze škol, dětských domovů a náhradní rodinné péče.

Vstupenku za 250,- můžete koupit i v předprodeji v podloubí radnice … nyní teda v unimobuňce před radnicí. Benefiční vstupenky jsou k mání pouze u nás v kanceláři nebo na tlf. u Marcely 733104076 .

Fotogalerie:

Sdružení D: 3. Benefice pro Dramacentrum 2015: Divadlo Sklep a aukce dárkových krabic s inspirativním obsahem
Sdružení D: Druhá Benefice pro Dramacentrum 25. 11. 2014 (Divadlo Športniki: Back to Bullerbyn & tichá aukce výtvarných děl olomouckých studentů)
Sdružení D: První Benefice pro Dramacentrum 26. 11. 2013 (Divadlo DNO: Jsem Fagi & automat na vtipy Jirky Jelínka)

Žijeme Beneficí!