Benefice pro Dramacentrum

Vždy ke konci roku zveme všechny své přátele, příznivce a podporovatele na významnou společenskou akci, jejíž výtežek putuje do Fondu prožitkových programů. Při této příležitosti zprostředkujeme olomouckému publiku divadelní inscenaci některého z profesionálních nebo poloprofesionálních českých divadel.

Benefiční vstupenky se prodávají ve dvou cenových kategoriích - pro běžné návštěvníky a pro návštěvníky hlavně (ale nejen) z řad firemního sektoru, kteří koupí speciální vstupenky pro dvě osoby získají možnost propagace firmy na benefičním večeru.

V tento sváteční večer lze do Fondu prožitkových programů přispět také koupí drobných propagačních předmětů nebo účastí na speciálních fundraisingových akcích (např. tichá aukce apod.).

Za jednu z našich prvních benefičních akcí lze považovat také slavnostní otevření Dramacentra, na kterém jsme přivítali naše mediální patrony herce a architekta Davida Vávru a režiséra Radovana Lipuse a kde proběhla také tichá aukce fotografií z činnosti Sdružení D.

3. Benefice pro Dramacentrum

22. 11. 2015 v 19:00 hodin ve Vlastivědném muzeu Olomouc

Legendární soubor Divadla Sklep v čele s Davidem Vávrou, přijel se svým pásmem scének, skečů, písní a tanců, aby zahrál pro přátele a příznivce Sdružení D. Slavnostní večer probíhal v neděli 22. listopadu v sále Václava III. Vlastivědného muzea v Olomouci od 19 hodin.

Výtěžek akce poputuje do Fondu prožitkových programů Sdružení D, který pomáhá školám financovat programy osobnostně-sociálního rozvoje dětem ze sociálně slabých rodin.

Součástí večera byla také tichá aukce dárkových krabic s inspirativním obsahem, připravená ve spolupráci se studenty Gymnázia Jana Blahoslava a Střední pedagogické školy v Přerově a dražba výtvarného díla Davida Vávry, herce, výtvarníka a architekta a jednoho z dálkových patronů Sdružení D.

Ve slavnostní večer se podařilo vybrat neuvěřitelných 44 248 Kč*. Nadace Divoké husy výtěžek z akce ještě zdvojnásobí, takže Sdružení D získalo ze 3. Benefice rekordních 88 496 Kč!

* částka představuje čistý zisk složený z těchto položek:
- vstupné: + 38 500,-
- tichá aukce: + 15 250,-
- zisk z prodeje dramasirupů: + 1 590,-
- část nákladů dle Nadace Divoké husy: - 11 062,-

Fotogalerie:

Sdružení D: 3. Benefice pro Dramacentrum 2015: Divadlo Sklep a aukce dárkových krabic s inspirativním obsahem
Sdružení D: Druhá Benefice pro Dramacentrum 25. 11. 2014 (Divadlo Športniki: Back to Bullerbyn & tichá aukce výtvarných děl olomouckých studentů)
Sdružení D: První Benefice pro Dramacentrum 26. 11. 2013 (Divadlo DNO: Jsem Fagi & automat na vtipy Jirky Jelínka)