Fond prožitkových programů

- transparentní sbírkový účet číslo 240 042 2623/2010

Můžete nás podpořit přispěním jakékoli částky, pokud přispějete například 200 Kč, zaplatíte preventivní nebo osobnostní prožitkový program jednomu dítěti. Můžete ale také podpořit děti dvě, tři … nebo třeba celou třídu.
Z Fondu prožitkových programů hradíme například poplatky za programy pro sociálně slabé žáky nebo dopravu do Dramacentra vzdálenějším školám. Školy, které podpoříme, jsou vybírány na základě žádostí o podporu, které posuzujeme individuálně v průběhu celého roku.

Je jen na vás, jestli budete chtít poslat jednorázový příspěvek nebo jestli nás budete podporovat pravidelně formou trvalého příkazu k úhradě.

Pokud chcete na dar uplatnit daňovou úlevu, nebo pokud jednoduše nechcete zůstat v anonymitě, vyplňte prosím náš formulář včetně mailového kontaktu na sebe. Díky informacím, které nám poskytnete, vám budeme moci náležitě poděkovat a informovat vás, jak konkrétně nakládáme s vašimi finančními dary.

Přispět do Fondu můžete také nepřímo - například koupí Dramasirupu, placky nebo benefiční vstupenky
Speciální edice Báťkových bylinkových sirupů - Dramasirup - je k dostání na veškerých akcích Sdružení D nebo v Dramacentru na baru. Jednotná cena za půllitrovou láhev je 120 Kč. K dostání jsou sirupy těchto druhů: meduňka lékařská, šalvěj lékařská, kopřiva, máta, květ bezu, pampeliška lékařská, heřmánek pravý, jitrocel kopinatý, zázvor a další.

Placky jsou v prodeji po celý rok, koupit si je můžete na veškerých akcích Sdružení D nebo v Dramacentru na baru.

Benefiční vstupenky jsou v prodeji vždy minimálně měsíc před Beneficí pro Dramacentrum. O zahájení prodeje benefičních vstupenek informuje web Sdružení D. Koupit si je můžete přes jakéhokoli člena týmu Sdružení D či kontaktováním Marcely Nesvadbové.

Možností je také přispění finančního daru přímo do pokladničky Sdružení D
Pokladnička sbírkového účtu Fondu prožitkových programů je dostupná na všech akcích Sdružení a v Dramacentru na baru. Pokladnička je zřizovaná Magistrátem města Olomouce a veškerý výtěžek z ní půjde na realizaci prožitkových programů Sdružení D.

Za veškerou Vaši podporu děkujeme!

Fotogalerie:

Sdružení D: Nová edice Dramasirupů 2016
Sdružení D: Fond prožitkových programů Sdružení D pomáhá školám financovat programy v Dramacentru
Sdružení D: Speciální limitovaná edice Dramasirupů je k dostání v Dramacentru hned v devíti příchutích