Pronájem

Pořádáte školení, kurz nebo konferenci?
Nabízíme k pronájmu sálek o rozloze 65 m2 s kuchyňkou (3,8 m2), samostatnými toaletami a přilehlou chodbou (35 m2). Naše Dramacentrum se nachází přímo v sídle organizace - na třídě 17. listopadu 43 v Olomouci (levý skleněný vchod, 1. patro vlevo).

Prostor si po domluvě můžete přijít prohlédnout, lze jej nachystat dle Vašich přání (viz fotografie).

Technické vybavení prostoru: 2 reflektory ze stropu (1000 W) se stmívačem (celkem 6 šavlí), projektor a projekční plátno (možnost částečného zatemnění), ozvučení (klasický konektor jack), CD mechanika, zesilovač, po domluvě i notebook.

K dispozici také: varná konvice, kávovar, mini lednička, termosky na horkou vodu (2 litry), sodastream na tvorbu perlivé vody, hrnky na čaj a kávu, skleničky, lžičky, talíře, stojan na flipchart, 4 stoly, 30 židlí, 4 praktikábly/přenosná pódia 2 x 1 m s nastavitelnou výškou nožiček, k dispozici je také zábradlí.

Cena za pronájem (na den): 2 700,- Kč
Cena za občerstvení: 50,- Kč na osobu (občerstvení, káva, čaj a pitný režim)

V případě zájmu zašlete prosím písemnou objednávku na mailovou adresu programy@sdruzenid.cz.
Pro více informací volejte Marcelu Nesvadbovou na +420 733 104 076 nebo pište na programy@sdruzenid.cz.

Informační údaje:
Sdružení D, z. ú., třída 17. listopadu 1126/43, 779 00 Olomouc