Poděs 2024

Za "x" dosaďte ID číslo požadované složky dokumentů. Například id:1.
ID číslo je zobrazeno u jednotlivých složek dokumentů.

Letošní Poděs se konal 27. a 28. dubna 2024 v ZUŠ Žerotín Olomouc.

Poděs 2024 aneb První olomoucká dětská scéna je za námi. Děkujeme všem deseti účinkujícím souborům a stovce dětí za účast a skvělou atmosféru tohoto 19. ročníku krajské postupové dětské přehlídky. Blahopřejeme oceněným souborům, zvláště divadelnímu souboru Tvarohry hudebně dramatického centra Galimatyáš Šumperk za nominaci na národní přehlídku s inscenací Dcery Marie Terezie.

Dále dvěma souborům postupujícím do širšího výběru – souboru  Ráčci Roveňáčci z Rovenska s inscenací Lakomá Barka a souboru Naprostí Šílenci z Prostějova s inscenací Normální divnosti. Blahopřejeme a těšíme se na příští jubilejní ročník.

Poděs je naše nejoblíbenější přehlídka dětského divadla v Olomouckém kraji! Trvá dva dny a kromě několika "soutěžních" představení nabízí také inspirativní divadlo od profesionálního souboru. Malí i velcí účastníci se potkají na rozborových a divadelních dílnách, kde se seznámí napříč soubory a proberou se zkušenými lektory představení, která měli možnost na přehlídce vidět. Pro vedoucí souborů i ostatní dospěláky se zase konají pohovory s lektorským sborem, který je připraven podat vstřícnou a motivující zpětnou vazbu k jejich inscenacím. Záleží nám na tom, aby byl Poděs živou přehlídkou především pro vás, její účastníky, aby se oba dny nesly v přátelské a podpůrné atmosféře a děláme pro to všechno, co umíme! Nenechte si Poděs ujít - ať už jako účastník nebo jako divák!

Za "x" dosaďte ID číslo požadované složky dokumentů. Například id:1.
ID číslo je zobrazeno u jednotlivých složek dokumentů.