Správní rada

Ing. Hana Baumgartnerová

členka správní rady

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Bratislavě, poslední desetiletí působí v manažerských a ředitelských  pozicích především v distribučních společnostech. Její radostí a starostí jsou především dvě „dospělé“ studující děti (18 a 19 let). Ve volném čase je pro ni relaxem posezení při dobré kávě s dobrými lidmi. Největší „vášní“ jsou dovolené a cestování, kdy ráda poznává nová místa – preferuje moře, krásnou přírodu a klid.
A proč Sdružení D? Jednak aby podpořila svou sestru, ale také kvůli přispění dobrým myšlenkám a kreativním programům, které vedou k pochopení a porozumění v tomto uspěchaném a ne vždy tolerantním světě.

Mgr. Radek Palaščák

člen správní rady

Specializuje se na oblast komunikace a public relations. Více než deset let vedl marketingové oddělení olomoucké Univerzity Palackého, nyní se již na vlastní pěst věnuje poradenství, konzultační činnosti a kreativnímu textování v nevládních organizacích, soukromých firmách a dalších institucích. Příklady dobré praxe, se kterými se během své profesní dráhy setkal, se snaží zprostředkovat také posluchačům magisterského studia na Fakultě tělesné kultury UP v Olomouci, jíž je (mimo jiné) absolventem a kam čas od času externě dochází.

Kromě oblasti komunikace se (marně) soustředit na udržování svých fotbalových a futsalových dovedností. Zkušenosti, které nasbíral za více než třicet let na zelených pažitech, černých škvárách a v poslední době i umělých površích, předává mladým talentům v místním klubu Slovan Černovír.

Jako pětinásobný otec se rozhodl věnovat část svého neexistujícího volného času práci ve správní radě Sdružení D. Uvědomuje si totiž, že ve standardní výuce na základních a středních školách se žáci naučí řadu užitečných věci. Ještě užitečnější ale často bývá to, co se ve škole nedozvíte.

Mgr. Jiří Šubrt

člen správní rady